Norsk cykellegende: ’Valgren er blandt de største nu’

Thor Hushovd hylder Michael Valgren efter søndagens sejr i Amstel Gold Race.

Thor Hushovd roser Michael Valgrens sejr i Amstel Gold Race.

Da Michael Valgren søndag vandt klassikeren Amstel Gold Race, så understregede det samtidig, at Astana-rytteren er ved at køre sig ind i den absolutte cykelelite.

Det fortæller den norske cykellegende Thor Hushovd, der i dag er cykelekspert for TV2 Norge.

- Han er en komplet cykelrytter, der både kan være med fremme i de tidlige forårsklassikere og Ardennerklassikerne, der går mere opad. Det er meget unikt. Vi har Peter Sagan, Greg Van Avermaet og så Michael Valgren. Så han er virkelig oppe at lege med de store drenge, siger han til DR Sporten.

- Han har virkelig taget store skridt fremad, så han er kommet op blandt de allerbedste. Der er ingen tvivl om, at du ikke vinder Amstel Gold Race ved at være heldig, lyder det videre.

Efter den flotte sejr i Holland er den tidligere verdensmester samtidig heller ikke i tvivl om, at vi langt fra har set det sidste til thyboen.

- Det vi så søndag er bare starten på en stor karriere. Hvis han bliver ved at bruge hovedet, så er der ingen tvivl om, at vi kommer til at se utroligt meget til ham i alle de store klassikere i fremtiden, lyder det fra Thor Hushovd.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter