Begejstret Post Danmark Rundt-vinder: Det er helt ubeskriveligt

Christopher Juul-Jensen var ualmindelig glad efter karrierens største triumf.

Da han trillede over stregen og endegyldigt sikrede sig den samlede sejr i Post Danmark Rundt 2015 var det ikke bare den største triumf i 22-årige Christopher Juul-Jensens karriere, men også en tiltrængt grevanche efter sidste års nedtur samme sted.

Dengang mistede han hvad der ellers lignede en sikker podieplads på sidstedagen, da feltet blev splittet og han led et stort tidstab.

Den oplevelse sidder stadig i ham, og derfor var han også en smule nervøs, selvom han inden dagens etape havde et forspring på 45 sekunder ned til Lars Bak (Lotto-Soudal) på andenpladsen.

- Jeg tror, at alle i min situation ville køre de værst tænkelige scenarier igennem i hovedet, men jeg prøvede at holde dem i baghovedet og bare stole på, at jeg havde de bedste holdkammerater.

- Det er helt ubeskriveligt, og så slutter vi endda af med etapesejren. Jeg er fuldstændig overvældet af hele paraden ind mod København, hvor jeg bare prøvede at nyde det så meget som muligt, men også glædede mig til at køre over målstregen, for man ved jo aldrig, hvad der kan ske, siger Christopher Juul-Jensen, der efter denne sæson skifter til det australske Orica-Greenedge-hold.

- Forrygende at Mørkøv vinder

Tinkoff-Saxo viste sig som det absolut stærkeste hold på sidstedagen, hvor holdkammeraterne Michael Mørkøv og Matti Breschel kom først over stregen. Egentlig skulle der køres for Matti Breschels tredje etapesejr i løbet, men han valgte at lade Michael Mørkøv trille først over stregen i en ren magtdemonstration af det russiske hold.

- At det er Mørkøv, der vinder, det er forrygende. Der er to holdkammerater, der vinder etaper, og så mig, der vinder samlet. Det er ubeskriveligt, gentog Christopher Juul-Jensen ved udsigten til at skulle på podiet på Frederiksberg.

Christopher Juul-Jensen vandt tidligere på året DM i enkeltstart.

FacebookTwitter