DR sender live fra Post Danmark Rundt

DR har sikret rettighederne til at sende Post Danmark Rundt live i de næste tre år.

Post Danmark Rundt kan i de næste tre år følges direkte på DR1. (© Post Danmark Rundt)

Nu er der godt nyt til de cykelglade seere, som hungrer efter mere cykelløb fra det ganske land. DR har siden 2000 sendt højdepunkter fra Post Danmark Rundt i et program på DR1 om aftenen, men de næste tre år kan man glæde sig til meget mere fra Danmarks største cykelløb.

Fra august udvider DR nemlig dækningen af Post Danmark Rundt og sender hver dag de sidste cirka 50 kilometer af etaperne direkte på DR1 - med billeder fra helikoptere og motorcykelkameraer, som man kender det fra andre store cykelløb.

- Seerne er meget glade for at se sport og cykelløb i særdeleshed. Vi er derfor meget tilfredse med for første gang at kunne sende live fra Post Danmark Rundt de næste tre år. Det giver os samtidig en enestående mulighed for at vise nogle af Danmarks smukkeste egne frem for seerne, når cykelkaravanen bevæger sig gennem sommer-Danmark, siger Jacob Kwon, som er sportschef i DR, og uddyber:

Flyvende fransk firma filmer

- Post Danmark Rundt er en af landets mest populære sportsbegivenheder, som rigtig mange følger tæt - både på tv og langs selve ruten. Vi håber, at den forbedrede dækning vil medvirke til at samle befolkningen yderligere omkring en af de største sportsbegivenheder på dansk grund.

DR kommer til at stå for den tekniske del af dækningen i samarbejde med et fransk firma, der leverer motorcykelkameraer og helikoptere.

Fremover vil man også kunne se Post Danmark Rundt-feltet fra luften. (© Post Danmark Rundt)

Den 25. udgave af Post Danmark Rundt, som i år har Struer som startby, bliver afviklet fra den 4. til den 8. august. Løbet arrangeres af Danmarks Cykle Union.

Facebook
Twitter