Det tegner til et lynhurtigt felt i Post Nord Danmark Rundt

Store navne har meldt deres ankomst til Danmarks største cykelløb.

Tour-legenden Mark Cavendish er en af de mange hurtige ryttere, som stiller til start i Danmarks største cykelløb. (Foto: © BENOIT TESSIER, Ritzau Scanpix)

Der bliver fart over feltet, når 30. udgave af Post Nord Danmark bliver skudt i gang med nogle prominente navne i sadlen.

For hvis man fulgte årets udgave af Tour de France, vil man se mange gengangere i feltet, som blandt andet tæller Mark Cavendish fra Deceuninck-QuickStep, Dylan Groenewegen og Mike Teunissen fra Jumbo-Visma samt den regerende europamester Giacomo Nizzolo fra Qhubeka-Nexthash.

Felt med 41 Tour-etapesejre

Af danske ryttere deltager flere fra den absolutte top i form af Mads Pedersen, Michael Mørkøv og Søren Kragh Andersen. Læg dertil 2019-vinderen Niklas Larsen og OL-medaljevinder Lasse Norman Hansen.

- Når det her i 2021 er 10 år siden, at Mark Cavendish blev verdensmester på Geels Bakke, så er det fantastisk at kunne præsentere ham i spidsen for stærkt felt, med ikke mindre end 11 ryttere, som deltog i Tour de France i sidste måned, siger Race Manager, Jens Kasler og fortsætter:

- Samlet set rummer vores felt 41 etapesejre i Tour de France. Dertil kommer en perlerække af tidligere verdensmestre på både bane og landevej. Jeg synes, at de navne der nu begynder at blive meldt ind, bliver en god jubilæumsgave til de danske cykelfans.

Den samlede startliste kan ses på Post Nord Danmark Rundts side.

PostNord Danmark Rundt stater i Struer 10. august og slutter 14. august med en enkeltstart på Frederiksberg. Hele løbet kan følges her på siden og på DR1.