Indebrændt Mads P brugte det som benzin: ’En forløsning med en etapesejr’

Han var den store favorit til den samlede sejr, men en dårlig dag i Vejle forpurrede den mulighed trods dagens etapesejr i PostNord Danmark Rundt.

Danske Mads Pedersen vinder 4. etape af cykelløbet PostNord Danmark Rundt, lørdag den 4. august 2018. Etapen er en enkeltstart på 19, 1 kilometer med start og mål i Nykøbing-Falster.. (Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix) (Foto: Thomas Sjoerup © Scanpix)

Mads Pedersen har flere gange vist, at han er en stor tempomaskine, men lørdag fik han sat en tyk streg under, at han er en mand, man skal regne med på enkeltstarter.

Danskeren vandt nemlig enkeltstarten i PostNord Danmark Rundt foran de helt store tempoeksperter.

Derfor fik han rejst sig oven på skuffelsen på kongetapen i Vejle, hvor Mads Pedersen kørte sig ud af klassementet.

- Det var en sløj dag i Vejle, så det er rart at komme tilbage i dag og vise, at jeg stadig er der. Det er altid fedt at vinde i Danmark. At slå folk som Martin Toft, Mikkel Bjerg og Wout van Aert er fedt og giver ekstra motivation, forklarer Mads Pedersen.

- Jeg var lidt bitter efter Vejle, og det fokuserede jeg på at bruge i dag. Ruten var god, og Anders Lund var god til at motivere mig fra bilen, så det hele spillede bare i dag. At være indebrændt er den bedste benzin, siger han.

Det var den første etapesejr i løbet til PostNord-landsholdet, der på forhånd var udråbt til at være et af de stærkeste hold i løbet.

- Jeg er glad for at kunne gå fra løbet med en etapesejr. Det er lidt en forløsning, at det går den vej alligevel, selvom det har været nogle halvsløje dage fra mig, siger Mads Pedersen.

Måske kan Mads Pedersen jagte endnu en etapesejr i løbet? Den sidste etape køres søndag på Frederiksberg, og det kan følges på DR1 fra klokken 11.55.

Facebook
Twitter