Mindre hold i PostNord Danmark Rundt

Der bliver færre ryttere til næste års PostNord Danmark Rundt, som atter vil blive afviklet i august.

Årets PostNord Danmark Rundt var præget af regn og uvejr. Nu bliver det flyttet tilbage til august. (Foto: Katrine Becher Damkjær © Scanpix)

Når PostNord Danmark Rundt i 2018 vender tilbage på de danske landeveje, vil de deltagende hold bestå af seks ryttere mod de vanlige otte.

Det fortæller løbsdirektør Jesper Worre.

- Til 2018-udgaven af løbet har vi valgt at følge UCI's nye tiltag og anbefaling, der lyder at køre med færre ryttere på holdene i de større UCI-etapeløb, siger Jesper Worre og tilføjer:

- At vi reducerer holdstørrelsen fra otte til seks ryttere betyder forhåbentligt, at det bliver muligt at få flere World Tour-hold til start, siger han og fortsætter:

- Vi er allerede nu ude med invitationer, og vores målsætning er at samle et meget stærkt felt bestående af i alt 20 hold, hvoraf en tredjedel af holdene er World Tour-mandskaber, siger Jesper Worre i en pressemeddelelse.

Tilbage til august

Ud over den ændring, vil man som tidligere oplyst, flytte løbet tilbage til august i stedet for i september som i år.

- Ingen kunne forudsige, at vi ville få så store mængder regn og blæst, som vi fik under løbet i år, siger Jesper Worre.

- Næste år er vi tilbage i starten af august, forhåbentligt hånd i hånd med en god dansk sommeruge, lyder det i pressemeddelelsen.

Løbets dato bliver fra 1. til 5. august i 2018.

FacebookTwitter