Norman var nervøs før kongeetape-sejr: 'Havde ikke regnet med at vinde'

Efter en skidt periode lykkedes det endelig for Lasse Norman Hansen at vise højt niveau, da han vandt tredje etape ved PostNord Danmark Rundt.

Lasse Norman Hansen triumferede på tredje etape ved PostNord Danmark efter en skidt periode for rytteren. (Foto: THOMAS SJØRUP)

Lasse Norman Hansen var stærkt kørende på tredje etape af PostNord Danmark Rundt fredag eftermiddag på den velkendte kongeetape med afslutning på bakken på Kiddesvej i Vejle.

Den 27-årige dansker skabte både det afgørende udbrud, og i sidste ende triumferede han da også i en tæt, tæt spurt foran landsmændene Jonas Vingegaard, Nicklas Larsen og Rasmus Quaade.

Selv var Norman Hansen overrasket over sin fremragende kørsel i dagens etape, da DR Sporten fangede ham umiddelbart efter den store sejr.

- Jeg var rigtig nervøs for, hvordan det skulle gå i dag. Det har ikke kørt så godt for mig et stykke tid, så jeg havde ikke regnet med at stå her i dag som vinder.

- Derfor er jeg virkelig glad for at vinde det hele - specielt på en dag som i dag. Det er en kæmpe forløsning, sagde han.

Corendon-Circus-rytteren har dog seks sekunder op til førertrøjen, som Niklas Larsen overtog fra Mads Würtz efter dagens etape.

Men Norman er dog klar på at jagte førstepladsen i den samlede stilling i morgen, selvom benene allerede er mærket nu efter dagens hårde etape.

- Jeg tror, vi alle er enige om at have ondt i benene i morgen. Hvis det er det samme som for alle andre, så prøver vi at køre om det igen, siger han.

Morgendagens fjerde etape på 175 kilometer køres fra Korsør til Asnæs Indelukke.