Ungt, dansk landshold stiller med to kaptajner i Postnord Danmark Rundt

Ingen af de fem Tour de France-danskere deltager i etapeløbet i Danmark i næste uge.

Christopher Juul-Jensen (tv) og Mads Pedersen bliver begge kaptajner under Postnord Danmark Rundt. (Foto: Grafik: DR Sporten © Scanpix)

Det er to tidligere vindere af Postnord Danmark Rundt, der skal stå i spidsen for det cykellandshold, der i næste uge ruller ud til den 28. udgave af det årlige etapeløb her til lands. Christopher Juul-Jensen og Mads Pedersen bliver sideordnede kaptajner på Team PostNord Danmark, der har en gennemsnitsalder på 22,3 år.

De fem danske cykelryttere, der i øjeblikket kører Tour de France, deltager dog ikke i det danske løb. Hverken Astanas Jakob Fuglsang, Michael Valgren, Magnus Cort og Jesper Hansen samt Team Sunwebs Søren Kragh-Andersen er med, når der køres Postnord Danmark Rundt fra 1. til 5. august.

Alligevel er landstræner Anders Lund meget tilfreds med sit hold, som han mener kan lave store resultater i løbet.

- Sammenfattet er det et forrygende stærkt hold, der har kvaliteten til at lave det helt store resultat, siger cheflandstræner Anders Lund i en pressemeddelelse.

Mads Pedersen (Trek-Segafredo) vandt Postnord Danmark Rundt sidste år og landede sit vel nok største resultat i karrieren, da han i foråret blev nummer to i Flandern Rundt.

Christopher Juul-Jensen (Mitchelton-Scott) er tilbage i løbet for første gang, siden han blev samlet vinder i 2015. Han imponerede ligeledes i foråret, hvor han vandt en etape i Schweiz Rundt.

Her er Team PostNord Danmark:

  • Mads Pedersen, 22 år, Trek-Segafredo

  • Christopher Juul-Jensen, 29 år, Mitchelton-Scott

  • Michael Carbel Svendgaard, 23 år, Fortuneo-Samsek

  • Mikkel Bjerg, 19 år, Hagen Berman Axeon

  • Rasmus Byriel Iversen, 20 år, General Store Bottoli

  • Silas Zacharias Clemmensen, 21 år, Herning CK Elite PB Look

Postnord Danmark Rundt køres fra 1. til 5. august. Du kan se hele løbet direkte på DR1.

FacebookTwitter