VIDEO Kometen Julius i nåle-krise på startrampen – får skrevet startnummer med tusch

Julius Johansen præsterede lørdag endnu en flot præstation, men starten var ikke helt optimal for det unge danske talent.

Hans navn er snart blevet noteret en masse steder som en af de cykelryttere, man kan regne med i fremtiden. På lørdagens enkeltstart i PostNord Danmark Rundt i Nykøbing Falster viste han endnu engang gode takter med en 10. plads.

Optakten var dog ikke helt optimal for danskeren, fordi som man kan se i den ovenstående video, så var der store problemer med hans startnummer.

Hans sportsdirektør hos Team ColoQuick Christian Andersen står længe og roder med startnummeret på Julius Johansen og de dertilhørende nåle. I sidste ende er nummeret slet ikke på.

I stedet har han nummeret skrevet på den hvide ungdomstrøje med en sort tusch, hvilket er lidt alternativt.

Efterfølgende har både Julius Johansen og Christian Andersen fået en bøde fra UCI for 'ikke at have startnummer på'. De skal begge op med 50 schweizerfranc, hvilket svarer til omkring 320 kroner pr. mand.

Det afholdt dog ikke Julius Johansen fra at levere en god præstation. 10. pladsen på etapen gør, at han holder sin samlede femteplads i løbet og dermed også ungdomstrøjen.

- Det er en kæmpe drøm at holde den hvide ungdomstrøje. Det var det, jeg drømte om inden. Jeg troede næsten ikke, at det var realistisk, fordi da jeg så på startlisten inden, synes jeg, at der var en masse stærke unge ryttere med, siger Julius Johansen.

- Det er derfor vanvittigt, at jeg har kunnet formå at tage den i år, forklarer han.

Julius Johansen og de andre ryttere i PostNord Danmark Rundt kører den sidste etape til Frederiksberg søndag. Du kan følge med på DR1 fra 11.55.

Facebook
Twitter