Rasmus Quaade nedjusterer VM-forventninger

Tidligere var forventingerne en guldmedalje, men Rasmus Quaade har nedjusteret en smule, så en top tre-placering er nu målet ved mandagens U23 VM-enkeltstart.

Rasmus Quaade øverst på podiet efter sin DM-sejr i Nyborg. (Foto: Lars Rønbøg © Scanpix)

Forventingerne var til en guldmedalje, men Rasmus Quaade har nedjusteret en smule, så en top tre-placering er nu målet ved mandagens U23 VM-enkeltstart.

- Tidligere var jeg sikker på, at jeg skulle vinde VM. Nu har jeg nedjusteret forventningerne til en top tre-placering. Det er jo klart, at mine forventninger og udmeldinger også er med til at øge fokus, så jeg har forberedt mig på, at der kommer noget pres på, siger Rasmus Quaade til DR Sporten.

Og Quaade har en god fornemmelse inden mandagens enkeltstart.

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse lige nu. Jeg har forberedt på det her i rigtig, rigtig lang tid, fortsætter Quaade.

Efter at hverken Matti Breschel eller Alex Rasmussen stiller til start ved VM er presset på Rasmus Quaade steget yderligere.

- Medierne har jo udråbt mig til det største danske medaljehåb ved VM. Og journalisterne kommer hele tiden og stiller spørgsmål. Men det er jo sjovt at være på.

Rasmus Quaade kan dog forvente hård kamp fra specielt de australske ryttere med Luke Durbridge i spidsen.

- Mit mål er som at gå efter en medalje. Men der ikke tvivl om, at de tre australske ryttere er rigtig stærke. Hvis de kører rigtig stærkt, så kan de tage alle tre podiepladser, slutter det danske medaljehåb. 

Også U23-landstræner Morten Bennekou tror på Rasmus Quaade, som han ser mener er klar til at køre med om medaljer.

- Han er helt sikkert der hvor skal være. Jeg kan se på hans øjne, at han er ved at være i den boks, hvor han skal være, siger Morten Bennekou til DR Sporten.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk