Team Capinordic truet af lukning

Team Capinordic er truet af lukning, da hovedsponsoren har trukket sig. Holdet håber, at det er muligt at finde en løsning.

Det danske cykelhold Team Capinordic står foran en lukning.

Holdets hovedsponsor, finanskoncernen Capinordic, har trods en tre-årig aftale været nødsaget til at trække sponsoratet, da Capinordic på grund af finanskrisen har skåret en række aktiviteter fra.

Det betyder, at holdet skal finde en ny hovedsponsor, hvis ikke både ryttere og alle andre omkring holdet skal miste deres job.

Det er PH Cycling Denmark (PHC), der står bag ved cykelholdet.

Lige nu står holdet og mangler en hovedsponsor og teamets ejer, Søren Svenningsen, har givet sig selv 14 dage til at finde en løsning.

- Jeg ved, at det er op af bakke, da mange virksomheder fortsat er pressede, men jeg håber naturligvis på, at der fortsat findes virksomhedsledere, som kan se det unikke i at blive branded via et cykelhold, siger Søren Svenningsen.

Holdet har en del mindre sponsorer, der fortsat bakker op omkring holdet og har aftaler frem til 2011.

- Så hele setup'et er klar. Jeg bliver virkelig ked af det ved tanken om, at nu er det måske slut. Hvis man overhovedet skal sige noget positivt, så kan man sige, at vi stopper på toppen - selv om jeg er sikker på, at vi kunne nå endnu længere med dette hold, siger Søren Svenningsen.

Team Capinordic har sat nye standarder for talentudviklingen indenfor dansk cykelsport. Blandt Team Saxo Banks nuværende danske ryttere har halvdelen af dem kørt for PHC - bla. Matti Breschel og Chris Anker Sørensen.

Blandt Team Capinordics profiler er Rasmus Guldhammer, der næste år skifter til Team Columbia og Jonas Aaen, fortsætter hos Team Saxo Bank.

Team Capinordics ryttere

Andreas Lindén

Casper Jørgensen

Christofer Stevenson

Daniel Kreutzfeldt

Fredrick Ericsson

Jens Erik Madsen

Jonas Aaen Jørgensen

Kristian Sobota

Lucas Persson

Martin Pedersen

Morten Høberg Nielsen

Niki Østergaard-Nielsen

Nikola Aistrup

Rasmus Guldhammer Poulsen

Thomas Guldhammer Poulsen

Thomas Riber-Sellebjerg

Troels Rønning Vinther

Facebook
Twitter