Bak og Fuglsang bifalder cykelflirt mellem Holm og Riis

Lars Bak kalder bl.a. tankerne om et danskbaseret cykelhold for ’stort for alle’.

Brian Holm luftede onsdag tanker om et nyt dansk cykelprojekt i samarbejde med Bjarne Riis, da han gæstede DR Sportens Tour de France-studie.

- Jeg må nok erkende, at det vil være en ære og en glæde med et dansk hold med Bjarne Riis. At lave noget sammen med ham, vil jeg se frem til, lød det fra Brian Holm.

Lotto-Soudal-rytteren Lars Bak vil uden tøven bakke op om projektet, hvis det skulle vise sig at blive virkelighed.

- Så kan jeg blive mekaniker eller massør. Måske kan jeg blive pressemand for dem. Jeg kunne godt tænke mig at holde dem lidt i ørerne.

Hvad med at blive cykelrytter på holdet?

- Jeg er jo ved at være en gammel mand. Jeg vil gerne blive min karriere ud her på Lotto-Soudal. Hvis de (Holm og Riis, red.) kommer med et tilbud, så skal man aldrig sige aldrig.

- Det lyder spændende. Det kunne være fedt, hvis de lavede et hold baseret på danske ryttere. Det ville være stort for alle, at få et godt dansk hold igen, lyder vurderingen fra Lars Bak.

Fulgsang kunne blive aktuel

Den danske klatrer på Astana-holdet, Jakob Fuglsang, kunne godt se sig selv som rytter, hvis det danske hold blev til virkelighed.

- Det kunne helt sikkert være noget for mig, hvis det bliver en realitet. Jeg så godt nyheden. Men som Bjarne siger, så er det noget, der kræver en del arbejde. Men det ville være fedt.

Du har jo endnu ikke skrevet under med Astana.

-Nej, det har jeg ikke. Så hvis de er rigtigt hurtige, så kan det være, at vi kan nå det, slutter en smilende Jakob Fuglsang.

En ære for Riis

Bjarne Riis har selv udtalt, at han godt kunne se sig selv arbejde sammen med Brian Holm, som han var holdkammerat med i Telekom-dagene.

- Jeg synes da, at det er sødt af ham at sige det, og jeg vil da også sætte en ære i at arbejde sammen med Brian. Det kunne jeg da godt tænke mig. Men derfra og til, at det kommer til at ske kan der jo godt gå lang tid, udtalte Bjarne Riis onsdag til TV 2 SPORT.

DR Sporten har været i kontakt med Anti Doping Danmark, der dog ikke ønskede at udtale sig om det mulige cykelprojekt.

FacebookTwitter