Brian Holm efter Froome-frifindelse: 'Cykelsporten i en nøddeskal'

Den danske sportsdirektør for Quick-Step Floors er ikke imponeret over måden, som Chris Froomes sag er blevet håndteret.

Brian Holm har fulgt sagen om den firedobbelte Tour de France-vinder, Chris Froome, så godt, som han nu kunne.

Hvilket betyder, at han ret hurtigt gav op.

Sagen har kørt siden december og helt frem til i mandags, hvor UCI frikendte Chris Froome for det høje salbutamol-niveau, som han fik målt under Vuelta a España i september 2017.

Og Brian Holm er ikke imponeret over processen.

- Den her polemik og ballade, der har været med Chris Froome op til løbet, det er jo cykelsporten i en nøddeskal. Man får skudt sig selv i foden og lækket en sag, som aldrig skulle have været ude, for så var der aldrig nogen, der havde vidst det.

- Der er blevet skrevet stolpe ned og stolpe op, men der er aldrig rigtig nogen, som helt har forstået sagen, og om man vil det eller ej, så tror jeg det er bedst for cykelsporten, at Froome langt om længe blev frifundet, så man kan koncentrere sig om at køre cykelløb igen, siger Brian Holm, der ikke tror, at sagen skulle have svækket Chris Froomes chancer for at ende øverst på podiet i Paris.

- Det er Chris Froome mod alle de andre, og så må vi se. Der plejer altid at poppe en eller anden rytter op, som kan true lidt, men umiddelbart vil jeg spille på Froome, siger Brian Holm.

Du kan fra på lørdag høre Tour de France live i LIGA på P3 samt se det i Aftentouren på DR1.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk