Cort efter etapesejr: 'Selvfølgelig giver jeg det et skud på Champs-Elysées'

Efter søndagens etapesejr har Magnus Cort fået smag for flere Tour-sejre, og løbets finale i Paris er et mål for danskeren.

Sejre har det med at avle selvtillid. Og efter søndagens store Tour de France-triumf har Magnus Cort udset sig sit næste mål.

Han vil kæmpe med om sejren på Champs-Elysées.

- Det bliver selvfølgelig en helt anden type etape, men jeg håber helt sikkert, at jeg kan være med til at bide skeer med de sprintere, der nu er tilbage i løbet, siger han til DR Sporten under mandagens hviledag.

- Det er efter min mening den største scene, du kan vinde på i Tour de France. Det kan godt være, en klatrer ville sige Alpe d’Huez. Men jeg tror, det er en etape, som alle tænker på uanset, hvordan det er gået indtil videre. Men jeg glæder mig til at komme derind, og selvfølgelig giver jeg det et skud på Champs-Elysées.

Med søndagens etapesejr bringer Magnus Cort sig op på tre styk i Grand Tour-sammenhæng, og den ellers så afdæmpede bornholmer har udviklet en grådighed, når han nærmer sig de sidste kilometer på etaperne.

- Hvis jeg virkelig kan se og lugte målstregen, kan jeg godt få et killer-instinkt, som kan hjælpe mig langt hen ad vejen og også gøre, at det bliver til sejre og ikke for mange lige ved og næsten.

Om Magnus Cort kan gøre sig gældende på én af cykelsportens fornemmeste adresser vil vise sig, når han og resten af Tour-feltet rammer Paris søndag d. 29. juli.

Se interviewet med Magnus Cort øverst i artiklen.

Facebook
Twitter