DAGENS ETAPE Nu skal Mørkøv vise sit værd

Alle pile peger på en duel mellem feltets hurtigste sprintere, når dagens etape skal afgøres.

Det bliver en flok sultne sprintere, der møder til start på denne 4. etape af årets Tour de France.

For efter en særdeles rodet massespurt på 1. etape, får feltets hurtigste i dag en ny mulighed for at tage en etapesejr.

Den 213,5 kilometer lange etape fra Reims til Nancy er nemlig en flad en af slagsen, og feltet kommer med stor sandsynlighed samlet frem til målstregen.

Omkring 15 kilometer fra mål skal de tunge drenge dog sørge for at komme med op over kategori 4-stigningen Cote de Maron, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at deltage i spurten.

Skal der laves ballade på dagens etape, så bliver det formentlig her.

Sprinterne vil ikke snydes igen

Hollandske Mike Teunissen leverede noget af en overraskelse, da han foran snuden på de etablerede sprintere tog den første etapesejr i årets Tour de France.

Og derfor vil hurtige folk som Peter Sagan, Dylan Gronewegen, Caleb Ewan og Elia Viviani nok være ekstra tændte, når etapen skal afgøres - og de må derfor regnes som favoritter til etapesejren.

I den forbindelse kan danske Michael Mørkøv få en afgørende rolle, når afslutningen på etapen skal køres. Quick-Step-rytteren er en essentiel del af det lead out- tog, der skal køre italienske Elia Viviani frem til en god position i spurten.

Og Quick-Step går benhårdt efter at fortsætte de gode takter, lyder det fra Michael Mørkøv efter 3. etape, hvor holdet både nuppede etapesejren og den gule trøje.

- Vi har på forhånd udset os 4. etape som én, hvor Elia Viviani har gode chancer for at vinde. Så det er 100 procent dét, vi kører efter i morgen.

Fuglsang kan holde sig i ro

Også Kasper Asgreen må have været tiltænkt en rolle i Quick-Steps planer, men efter et grimt styrt på gårsdagens etape er det uvist, hvor godt kørende danskeren er.

Her kan du se etapeprofilen på dagens etape.

Klassementsrytterne burde få en relativt rolig dag på det rullende kontor, hvor det er sprinterholdene, der skal styre slagets gang og køre om etapesejren.

En god mulighed for, at Jakob Fuglsang kan spare lidt på kræfterne og komme sig helt oven på det uheldige styrt på 1. etape.

Og hvad den gule førertrøje angår, må man også forvente, at den bliver siddende på franske Julian Alaphilippe, hvis han kan holde sig på cyklen.

Facebook
Twitter