Endnu en dansker styrter: Magnus Cort har et brud på sin lillefinger

Der er ikke rigtig en dag i Tour de France uden et dansk styrt, og i dag var det Magnus Cort, som var uheldig.

Det er ikke kun fordele, man mærker, når der er rekordmange danskere med i Tour de France. Det øger nemlig også sandsynligheden for, at en dansker er impliceret i styrt.

På dagens 4. etape i løbet var det så Magnus Corts tur til at ryge i jorden. Han styrtede med 118 kilometer til mål, og han er ikke sluppet uden knubs.

- Jeg har et lille brud på min lillefinger. Det skulle jeg kunne køre med. Det er ikke så behageligt, men jeg kan forhåbentlig få det tapet lidt bedre op, siger Magnus Cort.

- Det er altid træls at styrte. Jeg er fortrøstningsfuld, men det er altid irriterende. Det sværeste er nu at bremse, og det er altid vigtigt i forhold til positionskampen.

Jakob Fuglsang sad lige ved holdkammeraten.

- Han sad faktisk på hjul af mig, og så var der et stille moment, hvor der så var nogen, der fik viklet cyklerne sammen. Jeg redder den, og Magnus sidder så bag ved mig og redder den ikke, siger Jakob Fuglsang.

- Han slår lillefingeren i hvert fald. Han sagde, at han havde lidt svært ved at holde på styret, så han ville ikke op og sidde foran, hvis han ikke kunne holde godt fast, forklarer han.

- Det er vel derfor, at vi er ni danskere med? Så er der bare nogen, der kommer til Paris.

Magnus Cort sad bagerst i feltet på den afsluttende del af etapen.

Facebook
Twitter