Fuglsangs kone er vred over SoMe-hån mod sin mand

Det påvirker Loulou Fuglsang, når hendes mand hænges ud på sociale medier.

- Så kender vi væltepeter igen, det kunne være han skulle prøve støttehjul næste år.

Den får ikke for lidt på det opslag, DR Sporten lagde på Facebook, da Jakob Fuglsang måtte udgå af Tour de France.

Astana-kaptajnen får overvejende opmuntrende kommentarer med på vejen, men det er hånlige af slagsen, der brænder sig fast hos Fuglsangs kone Loulou.

Det går hende på, når hendes mand bliver udstillet af tastaturkrigere på sociale medier.

- Det er meget frustrerende. Det er svært for mig ikke at svare, siger hun og fortsætter:

- Jo mere support, han får, jo mere går han efter det. Jo mere hans land står bag ham, jo mere motivation har han. Som hans kone siger jeg jo heller ikke til ham, at han ikke gjorde det godt i dag. De hjælper ham ikke.

Jakob Fuglsang og nogle af de kommentarer, han fik med på vejen, efter at han måtte udgå af Tour de France.

Jakob Fuglsangs styrt på 17. etape var ikke første gang, den 34-årige rytter er røget i asfalten. Hverken i dette års Tour de France, og heller ikke i alle de andre gange, han har deltaget i det franske etapeløb. Det hånes han for. Og det til trods for, at en video indsendt af en tilskuer til TV 2 viser, at Fuglsang var komplet uden skyld i det styrt, der kostede ham deltagelsen i Tour de France.

Virkelig, virkelig sur

En bruger på Facebook skriver efter styrtet i Nimes, om nogen vil sponsorere et støtteben til Fuglsang. En anden skriver sarkastisk, at han i det mindste ikke behøver at blamere sig selv mere, nu hvor han er udgået af etapeløbet.

- Det gør mig så sur at høre kommentarer som dem dér. Det gør mig virkelig, virkelig sur, siger Loulou Fuglsang.

Fuglsang styrtede i en rundkørsel 25 kilometer fra mål. Værst gik styrtet ud over hans hænder, der blev stærkt forslåede, men dog ikke brækkede.

Hans ambition om en plads på podiet var allerede inden styrtet ved at fordufte efter flere hårde dage i Pyrenæerne, men det gjorde ikke hans for tidlige farvel til Tour de France lettere at sluge, fortæller Loulou Fuglsang.

- Det var en følelsesmæssig hård dag. At se ham så nedtrykt var skrækkeligt, og jeg har aldrig set ham så ked af det før.

Hånen på de sociale medier er dog ikke med til at gøre Fuglsang mere nedtrykt.

- Han er ligeglad. Han læser dem ikke engang. Det går meget mere mig på, for jeg vil bare beskytte ham, siger Loulou Fuglsang og kommer med et opråb:

- Hvis man ikke er fan, så bør man bare lade folk være i fred. Der er da ingen grund til at få folk til at have det endnu dårligere med sig selv. I mine øjne gør man det kun, hvis man er svag og jaloux.

Jakob Fuglsang lå nummer ni i klassementet, da han måtte udgå af Tour de France.

Facebook
Twitter