Jonas Vingegaards hold, Jumbo-Visma, havde et mildest talt spektakulært Tour de France.
Seks etapesejre blev det til undervejs, mens holdets belgiske rytter Wout van Aert vandt løbets grønne pointtrøje. Og så var der selvfølgelig kronen på hele værket - Jonas Vingegaards gule trøje.
Det hollandske hold var altdominerende, og ifølge den danske Tour de France-vinder skyldes successen i høj grad deres forberedelser.
Men udover at være med på den nyeste mode, når det kommer til materiale, er der en helt specifik del af forberedelserne, hvor det hollandske hold har rykket grænserne.
- Vi har taget højdetræning til et nyt niveau, sagde Jonas Vingegaard efter 20. etape ifølge TV2.
Og hvad er så hemmeligheden bag 'det nye niveau niveau', kan man fristes til at spørge?
Svaret findes i Norge.
Et hold forskere og professorer fra universitetet i den norske by Lillehammer har nemlig fulgt Jonas Vingegaard og holdkammeraterne under to af deres træningslejre i højderne forud for Tour de France.
Men i stedet for udelukkende at måle og vurdere rytternes værdier, når de vendte hjem fra træningslejrene, rykkede de testlaboratorierne til Sierre Nevada og Tenerife, hvor højdetræningen fandt sted.
Det fortæller Bent Rønnestad, der er professor på sektionen for sundhed og træningsfysiologi på universitetet i Lillehammer.
- Det unikke er, at vi har målt hvordan højdetræningen fungerer på de røde blodceller undervejs. Det kræver meget udstyr at gøre det på en god måde, siger han.
Gjorde det muligt at optimere træningen
Mange andre hold forbereder sig også til Tour de France ved at træne i højderne, men at flytte labotorieudstyret ses sjældent, skriver det norske medie NRK.
Nogen nem opgave var det dog heller ikke, fortæller Bent Rønnestad.
At sende laboratorieudstyr til træningslejre i højderne var nemlig noget af en logistisk udfordring. Men det gav pote.
For det er vanskeligt at skaffe lige så præcise testresultater af højdetræningen, når rytterne er vendt hjem, fortæller Bent Rønnestad.
Og så gav flytningen af laboratorieudstyret dem også nye muligheder for optimere træningen.
- Så vi har gjort det muligt at justere rytternes træningsintensitet baseret på, hvordan den forrige er gået, og hvilket resultat, det gav. Der lavede vi individuelle justeringer for at gøre det endnu bedre, siger Bent Rønnestad.
Det er dog ikke fordi, Jumbo-Vismas succes med at flytte laboratorieudstyr fra et sted til et andet kan deklareres som raketvidenskab.
Omfattende må det dog siges at være, og idéen om at transportere udstyret er heller ikke kommet ud af den blå luft.
Holdet har nemlig samarbejdet med universitetets forskere i efterhånden ti år.
- En rytter, der hedder Lars Petter Nordhaug, var med i et projekt, som jeg lavede. Hans træner, der nu er hos Jumbo-Visma, fik jeg kontakt til, og siden dengang har vi holdt kontakten og samarbejdet med om mulige projekter, sigert Bent Rønnestad.
Og mon ikke de vil blive ved med det fremadrettet, den nylige succes taget i betragtning.