Jublende Juul-Jensen: 'Vi har vundet en etapesejr, nu skal vi vinde flere'

Danske Christopher Juul-Jensen var meget glad efter hans holdkammerat vandt 9. etape af Tour de France.

Christopher Juul-Jensen efter etape 9

Det var ikke muligt at pille smilet af Christopher Juul-Jensens ansigt efter 9. etape af Tour de France, hvor holdkammeraten Daryl Impey tog sejren.

Og begejstringen den er selvsagt stor på Mitchelton-Scott, og ikke mindst hos Impeys danske værelseskammerat, Christopher Juul-Jensen, der fik meldingen om sejren, mens han trillede mod mål med hovedfeltet.

- Det er simpelthen noget af det skønneste, når holdet vinder en etape i en Grand Tour, som oven i købet er Tour de France, fortæller Christopher Juul-Jensen.

Målet for det australske cykelhold har hele tiden været en etapesejr i årets Tour de France, men at den kom så tidligt har givet stor ro blandt rytterne.

- Det er en kæmpe lettelse. Og at det så er Daryl Impey, der har været med på holdet fra start og brugt hele sin karriere på at hjælpe andre, der nu kan skrive Tour de France etapesejr på cv'et, er meget velfortjent.

Selvom etapesejren kom tidligere end forventet, så er det bestemt ikke planen for Juul-Jensen at stoppe her.

- Bare fordi man har vundet én etape, skal man jo ikke stoppe med at prøve og vinde flere.

Og hvordan fejrer man så en etapesejr i Michelton Scott-lejren? Det gør man med lidt ekstra til ganen, men også ved at holde fast i rutinerne på værelset.

- Vi skal nyde et glas rødvin i aften, og Daryl laver kaffe til mig hver morgen, så det går jeg også ud fra, at han gør i morgen, griner Christopher Juul-Jensen

Facebook
Twitter