FALLESENS FIDUSER Lady Gaga afslører dagens etapevinder

Der venter en etapeafslutning, der går opad, så det er navne som Joaquim Rodriguez og Alejandro Valverde, der udpeges som favoritter.

Tour de France fortsætter i dag i Normandiet, hvor vejret giver en overbevisende prøve på sin omskiftelighed.

Fra klar, lyseblå himmel i går til et tungt og gråt skydække med tilhørende nedbør i dag.

Efter tre indledende kategori 4-stigninger får vi årets første afgørelse opad, når feltet rammer stigningen mod målområdet i Cherbourg-en-Cotentin.

Den afsluttende stigning er todelt og åbner med 1,9 kilometer med en maksimal stigning på 14 %, inden det går nedad for en kort bemærkning som indløb til de sidste 700 meter, der bringer rytterne op i mål.

Spaniere i centrum

En ruteprofil, der ligger godt til de typer, der som regel også gør sig bemærkede i Ardenner-løbene, vurderer Henrik Fallesen, der kommenterer løbet for P3.

- Det ligger til typer som Joaquim Rodriguez (Katusha), der også har klaret sig godt i Fleche-Wallone, der også har en skarp stigning, Alejandro Valverde (Movistar), der er kongen af samme løb, og så taler man meget her i Frankrig om en rytter som Julian Alaphilippe (Etixx-Quickstep).

- Der er heller ikke nogen tvivl om, at vi får den første styrkeprøve mellem klassementsrytterne Nairo Quintana og Chris Froome. Det er ikke mange sekunder, der kommer til at skille dem, men de skal ud og vise, at de er i form til det her løb, lyder hans vurdering.

Lady Gaga giver svaret

Men hvem vinder så dagens etape?

Henrik Fallesen er ikke i tvivl – og han falder for fristelsen til at peppe sit bud op ved at synge Lady Gagas store hit ’Alejandro’.

Om det var en god idé, lader vi jer om at afgøre.

Se hele Henrik Fallesens vurdering af dagens etape øverst i artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk