VIDEO Froome: Usportsligt af Nibali

Vincenzo Nibali stak fra Chris Froome, da den gule trøjes ejer havde problemer med cyklen. Usportsligt, lyder det fra Froome.

Chris Froome var ikke tilfreds med Vincenzo Nibalis timing.

Det blev til en etapesejr for italienske Vincenzo Nibali, der kunne køre alene i mål på årets kongeetape i Tour de France.

Astana-kaptajnen var stukket fra favoritgruppen tidligere på etapen, da Chris Froome i den gule trøje pludselig fik tekniske problemer med sin cykel.

Froome var dermed ikke i stand til at lukke hullet, og Nibali kunne få skabt en god, solid føring. Ikke i orden, mener Froome.

Usportsligt af Nibali

- Der var et øjeblik ude på ruten, hvor noget satte sig fast mellem bremserne og bagdækket. Det bremsede fuldstændig. Jeg måtte stoppe og få det ud, før jeg kunne fortsætte. I det øjeblik valgte Nibali desværre at angribe, siger Chris Froome.

- Personligt synes jeg, at det er ret usportsligt. Han havde hele stigningen til at angribe og gør det så, når jeg har tekniske problemer. Jeg ville i hvert fald aldrig angribe løbets nummer et på den måde.

Med etapesejren kravlede Vincenzo Nibali op på fjerdepladsen i klassementet. Chris Froome kom ind som treer efter Nairo Quintana, som hentede 30 sekunder på briten, der dog fortsat er i gult.