VIDEO Lægen spiste den: Her er Jesper Skibbys mest absurde præmie

Tæsk på landevejen, russiske læger og kæmpe skinker? Det er selvfølgelig Jesper Skibby, der kigger tilbage på karrieren i Touren på P3

Næste gang du ser et tæt felt af ryttere i et cykelløb live eller i tv, så er der måske grund til at knibe øjnene en smule sammen.

Ifølge tidligere professionel cykelrytter og etapevinder af Tour de France, Jesper Skibby, kan arme - og særligt næven - godt bruges mod konkurrenter til at komme frem mod målstregen. Det fortalte han som svar på et lytter-spørgsmål, om hvor vidt han nogensinde havde slået nogen, imens han var i sadlen:

Oppe at køre

- Det er jo sådan med Tour de France, at man er så meget at oppe at køre, og man er så aggressiv, at nogle gange bliver der delt lammere ud, sådan er det bare. Det er så latterligt. Og så når man så kører ind til Paris på den flade strækning, så står man og krammer hinanden bagefter og siger, at man elsker hinanden.

Se resten af klippet ovenfor, hvor Jesper Skibby også fortæller historien om en eftertragtet præmie fra et spansk cykelløb.