Trods stjerne-afbud: Søren Kragh har vinderambitioner i holdløbet

Søren Kragh Andersen tror på, at han og Team Sunweb kan vinde dagens holdtidskørsel, selvom Tom Dumoulin ikke er med.

Der er virkelig skruet op for spændingen i dagens holdtidskørsel. Der er ikke en tydelig favorit til etapesejren, og hele syv hold er faktisk gode kandidater til at tage sejren.

Et af dem er Søren Kragh Andersens Team Sunweb. Hvis stjernerytteren Tom Dumoulin havde været til start i Tour de France, så var de måske de største favoritter, men de kan også klare sig uden ham, mener danskeren.

- Jeg tror, at chancerne er gode. Det er selvfølgelig et stærkt felt, men jeg tror bestemt, at vi har en fair chance, forklarer Søren Kragh Andersen.

- Det betyder selvfølgelig noget, at Tom Dumoulin ikke er med, men jeg synes faktisk, at vi har nogle ryttere, som er steppet op her på det seneste. Vi har et stærkt hold, så jeg er sikker på, at vi har en god chance for at vinde, siger han.

DR Sporten fangede den stærke danske rytter, lige før han og holdet skulle ud og prøvekøre ruten, men de havde allerede kigget lidt på den, og den virker umiddelbart lovende.

- Jeg tror, at ruten passer rigtig godt til os. Den minder måske en smule om, da vi blev verdensmestre i Norge forrige år. Den er ikke totalt flad, men den har lette bakker med lidt hurtige sving, forklarer Søren Kragh Andersen.

- Vi går efter at vinde. Der er selvfølgelig også en god chance for at blive slået, men jeg synes, at det er sjovest, hvis man går ind til det med vinderambitioner, siger han.

Michael Matthews, Chad Haga og Leonard Kämna er alle ryttere, som kan køre rigtig gode enkeltstarter, men den objektive cykelekspert vil helt sikkert pege på Søren Kragh Andersen som den altafgørende brik for, at holdet får succes.

Den holdning deler han dog ikke selv.

- Min rolle bliver lige så vigtig som de syv andre rytteres rolle på holdet. Jeg er en del af holdet, og jeg vil gerne gøre mit bedste. Det ville også være et godt personligt resultat, forklarer han.

Søren Kragh Andersen ser Jumbo-Visma som den største konkurrent til etapesejren.

Facebook
Twitter