Valgren evaluerer sløjt Tour de France: 'Det går op og ned i showbiz'

Danske Michael Valgren selv ikke helt tilfreds med det, han fik leveret under årets Tour.

Den var ham vel undt, den iskolde Leffe (belgisk øl, red.) Michael Valgren stod og nød efter 21. og sidste etape af Tour de France 2019.

Danskeren fra det sydafrikanske Dimension Data-hold har haft et hårdt år, hvor heller ikke det franske etapeløb bød på mange succesoplevelser.

Hverken han eller holdkammeraterne fik sat et afgørende aftryk på de franske landeveje. Under sit femte Tour de France fandt Valgren aldrig de rigtige udbrud, og under 16. etape måtte danskeren også en tur i asfalten med et par trykkede ribben til følge.

- Man kan jo se udefra, at det ikke har været så sjovt. Det går op og ned i showbiz, som man siger. Jeg må bare kæmpe videre, og så skal det nok komme. Jeg er sikker på, at jeg stadigvæk har det, der skal til, fortæller Michael Valgren til DR Sporten.

- Det er mega frusterende. Det er super træls. Man må bare rejse sig igen, se hvor det går galt og kæmpe videre. Jeg har heldigvis gode folk bag mig, så jeg skal nok komme tilbage.

Nu skal Michael Valgren hjem og hvile stængerne sammen med sin kone, som han blev gift med tidligere på året, før cykelsæsonen 2019 fortsætter.

- Hun er min klippe. Når jeg har det hårdt, er det hende, jeg går til. Nu skal vi hjem til Klitmøller og slappe af. Det bliver dejligt, fortæller Michael Valgren.