Valgren leverede forarbejdet: ’Cort havde basket dem uanset hvad’

Michael Valgren havde stor tiltro til Magnus Cort, som viste fremragende form på dagens etape og endte som vinder.

Selv med de rød-hvide farvede briller kastet til siden kan man godt sige, at danskerne virkede som de klart stærkeste i dag. Gennem det meste af etapen var Magnus Cort og Michael Valgren i kontrol.

De var også klar til at ofre sig for hinanden, så i sidste ende, da Cort vandt etapen, kunne de klappe hinanden på skulderen og takke for samarbejdet.

- Det var fantastisk. Det er ikke til at sætte ord på. Det er jo ikke så ofte, at vi vinder en etapesejr, men at vi så bliver nummer et og fire og smadrer dem fuldstændig. Det er fedt, siger Michael Valgren kort efter etapen.

- Jeg tror, at det var lige meget, hvad vi havde gjort, så havde Magnus basket dem alligevel. Han er jo sprinter, og nu er han også lige pludselig blevet bjergrytter. Han bliver træls i fremtiden, lyder det fra danskeren.

Der var ellers mange stærke bjergryttere med i udbruddet, og selvom Rafal Majka kørte væk fra udbruddet, så var der ingen grund til panik hos danskerne.

- Magnus har vist imponerende bjergkørsel her i Tour de France. De kørte ikke så stærkt i dag. Jeg synes, at mange af dem kørte mærkeligt i dag. Den fik en over nakken nedad, og så fik vi hentet Majka, forklarer Valgren, der med et glimt i øjet har flere store forventninger til dansk succes.

-Nu tager Jakob en her efter hviledagen, så er Touren reddet, lyder det fra Valgren med et smil.

Du kan stille spørgsmål til Magnus Cort, der besøger AftenTour søndag aften klokken 21.15 på DR1. Det kan gøres på DR Sportens Facebookside eller til drsporten@dr.dk.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter