VIDEO Efter styrt: Contador måtte låne Sagans cykel

Alberto Contador styrtede på dagens etape og måtte bruge tre forskellige cykler på etapen for at komme i mål.

Alberto Contador fik prøvet lidt forskelligt udstyr på dagens etape.

Dagens alpe-etape fik rykket rundt i klassementet. Tinkoff-Saxo-kaptajnen Alberto Contador måtte nemlig en tur i asfalten på en af nedkørslerne.

Heldigvis havde han holdkammeraterne Michael Rogers og Peter Sagan om sig, og slovakken i den grønne trøje var ikke sen til at give sin egen cykel til Contador.

- Alberto styrtede, og jeg kørte bag ham. Michael Rogers og jeg hjalp ham med at få kæden på igen. Men hans hjul var også gået i stykker. Så jeg blev nødt til at bytte cykel med Alberto, siger Peter Sagan.

Tilbage på egen cykel

Den spanske klassementrytter benyttede dog kun Sagans cykel til foden af bjerget, hvor han fra holdvognen igen fik udleveret en af sine egne cykler.

- Jeg prøvede at få det bedste ud af cyklen på nedkørslen. Men da jeg kom til næste stigning, måtte jeg skifte cykel igen. Da skiftede jeg til en af mine egne cykler, siger Alberto Contador.

Styrtet betød, at Contador tabte dyrebar tid til konkurrenterne i Tour-feltet. Han ernu hele 6’40’’ efter briten Chris Froome, der har et særdeles godt greb i sin gule trikot.