VIDEO Flere nærgående fans: Rytter rammer tilskuer

En tilskuer blev sendt til tælling efter sammenstød med en rytter på vej mod London.

De engelske cykelfans har på godt og ondt været det største samtaleemne indtil videre under de tre første etaper af Tour de France.

De har flokkedes ved vejkanterne langs etaperne i England, men flere gange har tilskuerne været så nærgående og stået så langt inde på asfalten, at der er opstået farlige situationer.

Mandag gik det galt kort før målstregen i London, hvor en tilskuer i forsøget på at tage et godt tour-billede var rykket så langt ind på vejen, at spanske David Lopez fra Team Sky ikke kunne undgå at ramme den ivrige fan.

Riis: Flere styrt i dag

Teammanager for Tinkoff-Saxo, Bjarne Riis vil ikke brokke sig over at cykelsporten er blevet så populær i England, men han erkender, at det har givet nervøsitet i Tinkov-Saxo-bilen under løbet.

- I dag var det jo stille og roligt, indtil vi kom til London. Det er selvfølgelig en god ting, at der er så mange mennesker, men vi så jo et par styrt igen i dag, fordi folk kom for tæt på, siger Bjarne Riis, der nu ser frem til næste etape i Frankrig og mere "normale" tilskuer-forhold.

Fjerde etape tirsdag er 163,5 km lang og går fra Le Touquet-Paris-Plage til Lille. Se etapeprofilen her.

Facebook
Twitter