VIDEO Froome ramt af urin: Enormt respektløst

Den gule trøjes ejer Chris Froome fik i dag kastet urin på sig i løbet af 14. etape. Enormt respektløst, kalder briten episoden.

Chris Froome var bestemt ikke tilfreds med at få kastet urin på sig i dag.

På dagens 14. etape af Tour de France forsvarede Chris Froome sikkert sin gule trøje, men der var andet end klassement og afstanden til konkurrenterne i Froomes tanker efter etapen.

Den britiske førerrytter måtte nemlig stå model til en noget ubehagelig oplevelse på landevejen.

- Der var en stor skuffelse for mig på vejene i dag. En af tilskuerne kastede en kop urin på mig og råbte ’doping’. Det er bare ulækkert, virkelig ulækkert. Det er ikke i sportens navn. Det gør man bare ikke, sagde en utilfreds Chris Froome efter etapen.

Uprofessionel dækning af løbet

- Vi arbejder enormt hårdt for at gøre vores arbejde, og det er enormt respektløs at gøre sådan noget. Meget uheldigt. Det er ikke hele pressens dækning af løbet, der har været professionel, og jeg tror, at det har ført til episoden i dag. Ingen fortjener den form for behandling.

Den kedelige episode kommer i kølvandet på flere dages skriverier om doping og Chris Froome. Rygter, som briten selv har afvist blankt.

Froome fører Tour de France-klassementet med et godt hul ned til forfølgerne. Nairo Quintana rykkede i dag op på andenpladsen, men har altså fortsat 3’10’’ op til Froome.