VIDEO Froome slap med små knubs

Men Sky-rytteren skal dog have tjekket håndledet efter sit styrt på dagens etape.

Det skulle have været en stille dag på kontoret for Team Skys forsvarende Tour-vinder Chris Froome i dag, men han styrtede allerede tidligt på etapen til Lille.

- Han har fået nogle knubs, og vi må se i morgen, hvor slemt det er. Det havde da været rarere uden sådan et styrt, men det skal nok gå, siger Team Skys tekniske chef, Carsten Jeppesen, til DR Sporten.

Fromme slog sin venstre hånd i styrtet, der skete efter kun få kilometer af dagens etape. Han blev trukket tilbage til feltet og sluttede sammen med de øvrige favoritter i Lille.

- Sådan noget kan ske - det er jo en del af cykelsporten. Chris havde det fint til sidst, men vi får taget et røntgenbillede at hans håndled for at være på den sikre side, siger Team Sky-boss Dave Brailsford til holdets hjemmeside.

Uheldigvis for Froome venter der en udfordrende etape i morgen, hvor rytterne skal igennem Paris-Roubaix-land. Etapen byder nemlig på en del brostensstykker, og det bliver næppe sjovt at skulle gennemføre, hvis håndleddet ikke er helt i orden.

Se interviewet med Carsten Jeppesen herover.

Facebook
Twitter