VIDEO Fuglsang kører videre: Jeg er helt udtømt

Jakob Fuglsang må droppe klassementet, men danskeren kører videre i Tour de France.

Onsdag var det danske klassementshåb, Jakob Fuglsang, involveret i et uheldigt styrt i forbindelse med en forplejningszone. Fuglsang pådrog sig et brud i venstre håndled og albue, og det påvirkede hans præstation på dagens bjergetape i Tour de France.

Jakob Fuglsang måtte på en stigning udenfor kategori slippe favoritgruppen, og det endte med total resignation fra danskeren. Fuglsang kom i mål næsten en halv time efter vinderen, men han understreger, at han ikke udgår af løbet.

- Jeg er helt udtømt. På den første del af etapen forsøgte jeg at følge de andre, men senere blev det simpelthen for meget for mig. Min skade og konsekvenserne af den tillod mig ikke at fortsætte kampen i det overordnede klassement. Det var en virkelig hård dag for mig. Men i morgen vil jeg stille til start. Vi må se, hvordan det bliver, siger Jakob Fuglsang i en pressemeddelelse fra Tour de France.

Fredag byder på endnu en bjergetape, hvor feltet skal over tre kategori 1-stigninger i Pyrenæerne på den 101 kilometer korte rute fra Saint-Girons til Foix.

Facebook
Twitter