VIDEO Tinkov: Utilfreds med rigtig mange ting under Riis

Oleg Tinkov vil ikke fremhæve enkelt ting, som gik galt under Bjarne Riis, da det var en stor blanding.

Oleg Tinkov taler om situationen tidligere på året.

Selvom der snart er gået noget tid, så er den egentlige årsag til bruddet mellem Bjarne Riis og Oleg Tinkov ikke kommet ud. Men måske er der ikke kun én årsag til det. I et interview med DR Sporten fortæller den russiske holdejer, at der var flere ting, som han ikke var tilfreds med.

- Jeg er ejeren, og han var manager. Der var mange ting, som jeg ikke kunne lide. Der var ikke én speciel ting. Det er skønheden ved kapitalismen. Jeg købte hans del, og jeg bestemmer derfor at gøre det på min måde, siger Oleg Tinkov i et interview lavet til AftenTour.

Tinkovs beslutning

Bjarne Riis fortalte for en lille uges tid siden til TV2 Sporten, at det var ham, der besluttede at gå fra holdet, men sådan lyder det umiddelbart ikke på måden, som Oleg Tinkov formulerer sig.

- Han er ikke længere på holdet. Det var min beslutning. Jeg kan ikke sige en specifik grund til det. Det var min beslutning, og sådan er det, forklarer Oleg Tinkov.

Husk, at du kan se interviewet med Oleg Tinkov i aftenens AftenTour klokken 18.55, hvor han også vurderer på situationen i årets Tour de France.