VIDEO Træt Valgren stiller til start i Hadsten Gade Grand Prix

Hadsten Gade Grand Prix får en prominent, men lidt træt rytter til start.

Når feltet har krydset målstregen på Champs-Elysées i Paris og årets Tour de France er slut, sætter Michael Valgren kursen mod Danmark.

Ikke for at holde ferie, men fordi den blonde Astana-rytter stiller til start i løbet Hadsten Gade Grand Prix den 27. juli.

Hvor Michael Valgren er en af vandbærerne i Tour-feltet, bliver han formentlig den altoverskyggende profil i Hadsten, og han opfordrer folk til at dukke op og i vejkanten.

- Det er heldigvis først om torsdagen (Tour de France slutter søndag, red.), så kom og se mig tage en køretur med de danske ryttere.

Tanken om at slappe af de mange strabadser i de franske bjerge, synes egentlig nærliggende, men Michael vil gerne vise sig frem på hjemlig grund.

- Jeg vil gerne hjem og vise trøjen, og nu er man på tv en hel måned i træk, og det tror jeg også kan lokke nogle tilskuere til. Og jeg vil gerne hjem og vise, at Astana-trøjen også kan køre stærkt i Danmark, siger han.

Trætheden melder sig

Tour-feltet holder hviledag, og for Michael Valgren begyndte den med en blodprøve til dopingkontrollen, der vækkede ham på hotellet.

Selvom han har givet afkald på nogle fridage med sit engagement i Hadsten, kan den 25-årige dansker efter to uger på cyklen og tre uger væk hjemmefra efterhånden godt mærke, at Tour de France sætter sine spor.

- Man har kørt en del på den der skide cykel, og man glæder sig efterhånden en del til at komme til Paris og holde lidt fri. Man begynder at blive træt, og det er sådan det er, men forhåbentlig hviledagen kan komme mig til gode, og så håber jeg på, at jeg kan være klar til den sidste uge, siger Michael Valgren.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve