VIDEO Det' ren kagemand: Mor-Valgren leverer studenterbrød til Lars Bak

Lars Bak gættede forkert i søndagens AftenTour, men alligevel leverede Michael Valgrens mor studenterbrød i dag.

- Min favorit har altid været hindbærsnitten.

Det var en meget selvsikker Lars Bak, der i søndagens AftenTour skulle svare på Michael Valgrens mor Gitte Valgren Andersens spørgsmål om, hvorvidt Lotto-Soudal-danskeren kunne huske, hvad han havde sagt var hans favoritkage under sidste års Tour de France.

- Sidste år havde vi taget muffins med ud til Michael (Valgren, red.) og Lars. Da vi så gav Lars den muffin, så sagde han, at der er faktisk ikke noget bedre end studenterbrød. Så tænkte vi, at det var studenterbrød, han skulle have i år. Nu sagde han så godt nok hindbærsnitte, siger Gitte Valgren Andersen.

Selvom det var et krav, at Lars Bak kunne huske, hvad han havde sagt sidste år for at få det ved rytterbussen i dag, så stod Gitte Valgren Andersen alligevel klar med studenterbrød til silkeborgenseren.

Og det nager sønnike Michael Valgren, da mor Gitte har glemt at kigge forbi Astana-bussen, hvor han holder til.

- Jeg vidste godt, at hun havde dem med. Jeg har sgu ikke fået nogen, så jeg skal lige efter hende, tror jeg. Hun har dog et godt øje til Lars, og han er jo en god fyr, så han fortjener det bedste.

Du kan se videoen med Lars Bak, der får studenterbrød øverst i artiklen, og nederst kan du se klippet fra i går aftes i AftenTour, hvor han skal besvare Gitte Valgren Andersens spørgsmål.

Facebook
Twitter