VIDEO Fuglsang: Jeg ville gerne have kørt hurtigere

På regnvåde veje var der stor fare for styrt, og derfor var Jakob Fuglsang glad for at komme helskindet igennem.

Det blev en begivenhedsfuld enkeltstart på åbningsetapen i Tour de France, men heldigvis slap Jakob Fuglsang for den store opmærksomhed, hvis man tænker på styrt. Det var også det store mål for danskeren.

- Jeg kom helskindet igennem, og det var ligesom førsteprioritet. Jeg ville selvfølgelig gerne have kørt hurtigere. Jeg taber umiddelbart en del tid til Geraint Thomas. Men nu må vi se i forhold til Richie og Froome, sagde Fuglsang kort tid efter, han kom over stregen.

Fuglsang tabte afgørende tid til både Geraint Thomas, som vandt etapen og Chris Froome, men i forhold til de andre konkurrenter er det næsten helt lige.

- Følelsen er egentlig tommeltot op, men tiden er tommeltot midtimellem. Det er selvfølgelig dejligt at komme i gang, og nu gælder det om at køre cykelløb, og så kan vi lade benene tale, lyder det fra Fuglsang.

Mens Fuglsang rullede ned, fulgte han de andre ryttere på TV-skærmen, og der kunne han se stjerne Alejandro Valverde styrte og udgå af løbet.

- Det så grimt ud, og det er selvfølgelig aldrig rart at se en kollega, som ryger ned på den måde. Det er synd for, fordi det så lige umiddelbart ikke ud som om, at han kørte videre, siger Fuglsang.

- Selvfølgelig er det en konkurrent mindre, men jeg ville hellere slå ham med benene end på den måde, lyder det fra Astana-kaptajnen.

Fuglsang sluttede som nummer 70 på etapen. 54 sekunder efter etapevinderen Geraint Thomas.

Facebook
Twitter