Uændret Tour-dækning på TV2

TV 2 Sportens chef Flemming Meier vil ikke lave om på stationens dækning af Tour de France efter Bjarne Riis' dopingtilståelse.

Næsten siden sejren i Tour de France i 1996 har Bjarne Riis måtte forsvare sig mod beskyldninger om dopingmisbrug. (Foto: Pascal Pavani © Scanpix)

Bjarne Riis' bekendelse af, at han benyttede ulovlige midler til at vinde verdens mest prestigefyldte cykelløb Tour de France i 1996, får ingen betydning for TV 2's dækning af dette års udgave af cykelløbet. Tv-stationen ejer rettighederne til at transmittere Touren i dansk tv.

- Vi fortsætter, selv om der bliver brugt beskidte metoder. Vi har været igennem processen omkring vores dækning af cykelsport. Vi vil fortsat have begejstring kombineret med kritiske vinkler, siger sportschef på TV 2 Sporten, Flemming Meier, til Berlingske Tidende.

TV 2 vil i år igen have delt den journalistiske stab ind i to redaktioner, en eventredaktion og en nyhedsredaktion. Ifølge Flemming Meier skal førstnævnte levere underholdning og begejstring, mens nyhedsredaktionen skal se på arrangementet med mere kritiske briller.

DR Sporten har man endnu ikke taget stilling til, hvordan man vil dække dette års Tour de France.

 

Facebook
Twitter