Verdensmestre ledige på markedet: Dansk cykelhold drejer nøglen om

Team Giant-Castelli har forgæves ledt efter sponsorer og må nu lukke.

U23-verdensmesteren i enkeltstart Mikkel Bjergs hold, Team Giant-Castelli, drejer nøglen om efter sæsonen. (Foto: Jonathan Nackstrand © Scanpix)

For få dage siden vandt Mikkel Bjerg VM i enkeltstart for U23-ryttere, men fra og med i dag står den unge dansker uden et cykelhold. Det ligger fast mandag eftermiddag efter et pressemøde.

Det danske hold, Team Giant-Castelli, har nemlig meddelt, at man må dreje nøglen om, efter det ikke er lykkedes holdet at finde nye sponsorer. Man forhandlede ellers med potentielle sponsorer indtil to timer før pressemødet mandag klokken 17, men det lykkedes altså ikke at blive enige.

- Jeg er ked af det. Jeg er virkelig ked af, at det her eventyr skal slutte nu - og så på denne måde. Vi har opbygget noget helt unikt sammen med de her cykelryttere, og vi slutter på toppen, men jeg er meget, meget ked af det, siger team manager Brian Vinjebo til DR.

Også den nykårede juniorverdensmester, Julius Johansen, skal ud at finde sig et nyt hold. Det lå i kortene, at han i næste sæson skulle have kørt for Team Giant Castelli, men det bliver naturligvis ikke til noget nu.

Team Giant-Castelli meddeler på pressemødet, at man kører indeværende sæson færdig, inden man lukker og slukker. Samtidig vil man gøre, hvad man kan for at få blandt andre Julius Johansen og Mikkel Bjerg godt videre til et nyt hold.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve