VIDEO Cecilie Uttrups store sæson fortsætter: Vinder VM-bronze

Cecilie Uttrup Ludwig har haft en rigtig flot sæson, og i dag blev der bygget endnu mere på den.

Med danske briller har det været virkelig interessant at følge Cecilie Uttrup Ludwig i denne sæson, og i dag blev det hele endnu mere interessant. Hun deltog nemlig i VM i holdløb sammen med sit hold Cervelo-Bigla, og her kørte de sammen en bronzemedalje hjem.

Der var dog ikke noget at gøre mod hollandske Team Sunweb, som kørte de 42,5 kilometer i Bergen i tiden 55 minutter og 41 sekunder, som var 12 sekunder bedre end Boels-Dolmans på andenpladsen og 28 sekunder bedre end danskerens hold på tredjepladsen.

Med dagens bronzemedalje er der blevet tilføjet endnu en flot præstation til Cecilie Uttrup Luwigs resultatliste i 2017. Senest blev danskeren kåret som vinder af U23-konkurrencen på World Touren, men hun vandt også tidligere på året det spanske etapeløb Setmana Ciclista Valenciana samt ungdomskonkurrencen i kvindernes Giro d’Italia.

Cecilie Uttrup Ludwig var ikke den eneste dansker, som havde en rigtig god dag. Det danske hold Team Virtu Cycling Women blev nummer fem i dag. De stillede til start med to danskere i Christina Siggaard og Pernille Mathiesen samt den danskfødte newzealænder Linda Villumsen.

Holdløbet er kun starten på VM. Senere på ugen vil der også være enkeltstart, inden det hele bliver afsluttet med kvindernes linjeløb lørdag og herrernes søndag.