VIDEO Langvad må nøjes med World Cup-sølv

Den danske mountainbike-stjerne blev nummer to i den samlede World Cup.

Søndag gik det løs med World Cup-seriens sidste afdeling, da rytterne skulle prøve kræfter med terrænet i franske La Bresse. Danske Annika Langvad kunne føre sin mountainbike til samlet triumf i World Cuppen, men det krævede, at schweizeren Jolanda Neff samtidig blev distanceret.

Det lykkedes ikke, da Neff vandt World Cup-afdelingen i La Bresse, mens Langvad måtte nøjes med tredjepladsen. Dermed slutter Neff som samlet vinder, mens Langvad tager sølvet.

Det blev en dramatisk World Cup-afdeling, der i perioder var præget af defekter for rytterne. Jolanda Neff punkterede to gang i løbet af de seks omgange på banen, mens Annika Langvad også havde et fladt baghjul midt i løbet.

Efter to omgange lå Langvad nummer et i løbet, mens Jolanda Neff var på fjerdepladsen mere end et halvt minut efter danskeren. Det lignede dermed, at Langvad kunne fuldende overraskelsen og tage den samlede World Cup-sejr for første gang i karrieren.

Men Jolanda Neff kom tilbage i løbet og endte med at vinde både afdelingen og derned den samlede World Cup for tredje gang i sin karriere.

Annika Langvad får mulighed for oprejsning, når det om to uger går løs ved VM i mountainbike.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter