VM-Würtz fyldt med selvtillid inden linjeløb

Der er stor optimisme i den danske lejr forud for linjeløbet ved VM i USA. Ruten ligger godt til danskerne.

Mads Würtz Schmidt vandt guld ved U23-enkeltstarten, og han tror på mere succes i linjeløbet ved VM. (Foto: SHAWN THEW © Scanpix)

Danmark har haft stor succes ved VM i Cykling i Richmond. I mandags blev det til guld i U23-enkelstarten for Mads Würtz Schmidt, og mulighederne for mere guld til de danske pokalhylder er bestemt til stede, når der fredag aften er linjeløb for U23.

Mads Würtz Schmidt er med på holdet, der skal køre linjeløbet, og den 21-årige dansker er fyldt med selvtillid på sine egne og holdets vegne forud for løbet.

- Jeg ved, jeg er i rigtig god form. Så det er med tro på tingene og ro i sindet, at jeg går ind til linjeløbet, siger Mads Würtz Schmidt til DR.

God, hård afslutning

Og det er med god grund, at Mads Würtz Scmidt tror på succes ved linjeløbet. Ruten ligger nemlig godt til det danske hold.

- Den ligger fedt til os med en sindssyg hård finale. Vi håber på, at løbet køres hårdt, så folk har ondt i benene inden sidste stigning.

- Vi skal være på forkant og holde de aftaler, vi har aftalt. Så skal vi nok være toneangivende og forhåbentlig køre med om medaljer, siger Rasmus Würtz Schmidt.

Det danske U23-mandskab ruller af sted klokken 19.00, hvor linjeløbet skydes i gang. Du kan ses løbet direkte på TV3 Sport 2.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter