Dansk bueskytte misser OL-billet

Casper Lauridsen tabte til en sydkoreaner og formåede ikke at kvalificere sig til OL.

Casper Lauridsen formåede ikke at kvalificere sig til næste års OL.

Ved VM i bueskydning i København skulle der fredag skydes om to billetter til OL i Rio de Janeiro næste år.

13 mandlige recurve-skytter skulle skyde om de to OL-billetter, og første mand i aktion var danske Casper Lauridsen, der var oppe imod Chol Jon fra Nordkorea i 1/8-finalen.

Den dyst blev ikke nogen succes for danskeren, som måtte se sig besejret med 6-0.

- Jeg var simpelthen ikke stærk nok i vinden. Jeg var ikke god nok til at læse den. Det er noget, jeg skal arbejde på, siger Casper Lauridsen i en pressemeddelelse.

- Det er en oplevelse at skyde på TV-banen, som vi normalt aldrig gør. Jeg blev lidt nervøs ved at stå der i dag. Det er sådan noget, jeg skal lære at klare for at tage skridtet videre og kunne nå til tops. Men det har været en god erfaring. Jeg ved, hvad jeg skal forbedre til næste gang, og jeg tager rigtig meget med hjem fra dette VM, siger Lauridsen.

VM i bueskydning flytter nu fra Sundby Idrætspark til Christiansborg Slotsplads, hvor finalerne skydes lørdag og søndag. Danmark er sikret minimum én medalje, da compoundskytten Stephan Hansen skyder om guld lørdag eftermiddag.

Inden da skal Stephan Hansen sammen med resten af det danske compound hold med Martin Damsbo og Patrick Laursen skyde om bronze.

Facebook
Twitter