De bedste højdepunkter for dag tre ved X Games Minneapolis

Du kan se alle de største højdepunkter fra dag tre ved X Games Minneapolis i artiklen her

X Games' helt store stjerne Nyjah Huston skal forsøge at jagte endnu en guldmedalje i Street (Foto: Joe Scarnici © 2017 Joe Scarnici)

Næstsidste dag ved årets X Games og sidste dag med fuldt program.

Der er helt utroligt meget lækkert på menuen og du kan, som sædvanligt, nyde alle de bedste højdepunkter her i artiklen.

19.25 Sandoval lægger fint fra land

Den første disciplin i dagens sending var finalen i BMX Park. Guldvinderen fra X Games 2015, Daniel Sandoval, fik en rigtig god start. Midtvejs i gennem første runde havde han nemlig lagt sig i front med en score på 85.33

19.35: Logan Martin fører efter første run

Daniel Sandoval fik ikke lov til at beholde sin førsteplads særligt længe. Australieren Logan Martin sneg sig nemlig lige akkurat forbi med sit første run og en score på 86.66.

19.50: Dirt-vinderen fra sidste år stempler ind

Ved X Games i Austin sidste år kunne amerikaneren Kevin Peraza fejrer sin guldmedalje i disciplinen Dirt. Helt så godt gik det ikke for ham i Park, hvor han måtte nøjes med en syvendeplads.

Det ville han ikke acceptere, så denne gang steppede han gevaldigt op og stjal førstepladsen midtvejs i anden runde med en score på 90.33

22.15: Der blev 'steppet up' i Step Up

Vanvid på motorcykel. Det er vist den bedste beskrivelse af MOTO X Step Up. Højdespring på motorcykel var, som så mange gange før, et fantastisk event.

En mand var dog de andre totalt overlegen, Jarryd McNeil vandt guld med et spring på 44 fod, men havde masser højde til at kunne klare en meget højere barre.

22.50: Tom Schaar lander sit trick fra start

Starten af Skateboard Big Air handler ofte mere om, hvem der kan lande sine tricks fremfor sværhedsgraden. Tom Schaar var effektiv fra start og sørgede for en dejlig sikkerhedspude ved at lande sit første trick og oven i købet score 85.33.

Det var nok til at sikre ham førstepladsen efter den første ud af fem runder.

23.10: Hvem kan slå Tom Schaar?

Svaret på ovenstående spørgsmål er: Tom Schaar selv. Den stensikre amerikaner lagde sig i spidsen i første runde og i anden forberede han sig endnu mere. Med en score på 91.66 cementerede han sin førsteplads efter de to første runder.

23:35: Elliot Sloane sætter Tom Schaar under pres

Tom Schaar sad egentlig fuldstændig på konkurrencen, men det ville 28-årige Elliot Sloane ikke acceptere. Han landede en næsten perfekt 900 og blev belønnet med en score på hele 94.00 og det var nok til at sikre ham sejren.

Legenden Bob Burnquist landede ikke et eneste run i sine fem forsøg. Bagefter erklærede han ovenikøbet, at han indstiller sin X Games-karriere.

Guld: Elliot Sloan 94.00 Sølv: Tom Schaar 91.66 Bronze: Clay Kreiner 88.00

01.10: Den lokale knægt lægger hårdt fra land

På hjemmebane i U.S. Bank Stadium var Street-skateren Alec Majerus på pletten fra start. Med publikum solidt i ryggen lykkedes det den unge amerikaner at lande et næsten fejlfrit run. Det sikrede ham en score på 88.66 og en førsteplads midtvejs i første runde.

01.50: Kelvin Hoefler smider grus i maskineriet

Hjemmepublikummet var ikke helt glade, efter Kelvin Hoeflers andet run. Det skyldtes, at brasilianeren Kelvin Hoefler stødte den lokale helt Alec Majerus væk fra førstepladsen med sit andet gennemløb.

Her scorede Hoeflers 92.33 point og lagde sig dermed i front omkring halvvejs igennem konkurrencen.

02.30: Superstjernen misser guldet for andet år i træk

Efter seks guldmedaljer i streg måtte Nyjah Huston sidste år nøjes med sølv til X Games i Austin. Det blev dog ikke engang til sølv i årets X Games for den amerikanske superstjerne.

Han var ellers i gang med et rigtig stærkt tredje run, men han missede sit sidste trick og det kostede altså.

Dermed må han nøjes med en bronzemedaljen for kun anden gang i karrieren.

Guld: Kelvin Hoefler 92.33 Sølv: Alec Majerus 88.66 Bronze: Nyjah Huston 88.00

03.00: Endnu en lokal stjerne indtager U.S. Bank Stadium

Ved kvindernes Park-finalen var der endnu en gang en lokal helt(inde) i aktion. Nicole Hause sikrede sig en førsteplads halvvejs igennem første runde med en score på 81.33 til stor jubel for publikum.

03.10 Amerikansk wonderkid overtager førstepladsen

Er der en ting, der er mere populært hos TV-seerne end hjemmebanefavoritter, så er det unge stjernefrø. Brighton Zeuner fyldte 13 år i går, men er allerede verdensmester i skateboarding.

Selv med et par kosmetiske fejl var hendes første gennemløb så godt, at hun strøg direkte ind på frøstepladsen med en score på 88.66.

Der var ikke nogen der kunne true det unge stjerneskud og dermed lykkedes det hende at blive den yngste guldmedaljevinder nogensinde.

1 Brighton Zeuner 88.66 2 Jordyn Barratt 86.66 3 Poppy Olsen 83.66

04.10: Det bedste af det bedste fra Best Whip

Best Whip-konkurrencen er altid en publikumsfavorit. Den består af en seks minutters jamsession, hvor seks kørere kæmper om at lave det bedste whip.

Det var brugerne på twitter, der afgjorde hvem der skulle vinde konkurrencen. Det blev, måske lidt uretfærdigt, amerikaneren Destin Cantrell, der løb med sejren, mens vores eksperters favorit Jarryd McNeil måtte nøjes med andenpladsen.

05.00 Fantastisk afslutning på dagen med Best Trick

Dag tre ved X Games Minneapolis sluttede på behørig vis med et brag af en konkurrence. Der var urimeligt højt niveau ved MOTO X Best Trick, hvor der var et utal af scores på over 85.00.

Et af højdepunkterne var Jackson 'Jacko' Strong, der lykkedes med at lande et double backflip på et transfer-hop. Sidste år måtte han en tur på hospitalet, da selvsamme trick fejlede.

Det kostede ham dog også et brækket håndled denne gang, og han måtte derfor udgå efter første trick, men endte stadig på andenpladsen.

Vinderen af konkurrencen blev Levi Sherwood med en score på 92.00, men der var masser af højdepunkter - snyd endelig ikke dig selv for dem!

Facebook
Twitter