Heja Norge! X games vender tilbage til Oslo i 2018

Der er både ski, snowboard og skate på programmet når Oslo endnu engang er vært for X Games i 2018.

I 2017 var Hafjell i Norge vært for X Games. I maj 2018 bliver det Oslo, der lægger stillads og asfalt til. (Foto: NTB Scanpix © Scanpix)

Danske ekstremsportsfans kan endnu engang pakke taskerne og hoppe om bord på Oslo-båden for X Games vender igen tilbage til den norske hovedstad i 2018.

Det var længe uvist hvad planerne for X Games Norway var i 2018, hvor der både er et X Games i Aspen og ikke mindst De Olympiske Vinterlege i Pyeongchang at tage hensyn til.

Men det har arrangørerne planlagt sig udenom ved at flytte konkurrencen fra vintersæsonen og helt hen til slutningen af maj. Eventen kommer til at ligge i forbindelse med den norske Grundlovsdag d. 17 maj og konkurrencerne foregår fra d. 18-20. Det er tredje år i træk, at X Games afholdes i Norge.

Skateboard tilbage på programmet

Når konkurrencen først ligger i slutningen af maj kræver det naturlige ofre. Derfor er der ved denne udgave hverken superpipe, som der var første gang i Oslo, eller slopestyle, som der var sidste år i Hafjell.

Det betyder, at den eneste vinterdisciplin der er tilbage på programmet er Big Air, hvor både snowboardere og skierne til gengæld skal i aktion. Big Air-konkurrencen kommer til at foregå på et stilladshop, som man også så det sidste gang X Games blev afholdt i Oslo.

Samtidig er der også comeback til skate. Formatet er street og vil blive afholdt samme sted som forrige år, nemlig X Games Legacy Park i Skur 13, Oslo.

Facebook
Twitter