HØJDEPUNKTER Stilsikre Parrot snuppede sejren: Her er det bedste fra nattens X Games

For anden dag i træk blev der leveret masser af lækre detaljer ved X Games-konkurrencen i Aspen.

Den canadiske snowboardstjerne Maxence Parrot var lige en tand skarpere end sine konkurrenter, da mændene dystede i Snowboard Big Air.

Parrot, som du kan se i videoen øverst, blev dog presset hårdt af norske Marcus Kleveland og japaneren Yuki Kadono. Men takket være et stabilt højt niveau i sine løb kunne Parrot til sidst lade sig hylde som konkurrencens vinder.

Opturen fortsætter for Brett

En anden canadier der også havde god grund til at smile lidt ekstra var snowmobilekøreren Brett Turcotte. For anden dag i træk kunne han nemlig triumferende række armene i vejret.

Ingen kunne for alvor true canadieren i finalen af Snowmobile Freestyle. Dermed vandt Turcotte sin anden guldmedalje ved årets X Games i Aspen.

Amerikansk guld i afbudsramt finale

Tidligere på dagen var Aspen blevet ramt af store mængder sne. Det fik flere af forhåndsfavoritterne til at trække sig fra kvindernes finale i Snowboard Slopestyle.

De friske mængder sne afholdt dog ikke amerikanske Jamie Anderson fra at levere en flot præstation, der sendte hende helt til tops i konkurrencen. Med resultatet sikrede Anderson sig sin femte X Games-guldmedalje i alt.

Du kan se meget mere X Games lørdag og søndag direkte på DR3.

Facebook
Twitter