Så er det bekræftet: X Games afholdes i Norge i 2017

Efter lang tid spekulation er det nu afgjort, at X Games i Norge bliver en realitet i 2017

X Games i Norge har fundet penge nok til at afholde konkurrencen i marts 2017.

Oslo Kommune var med et stort millionsponsorat en væsentlig årsag til, at X Games Oslo blev en realitet i starten af 2016. Siden da meddelte kommunen, at man ikke ville yde samme støtte til ski- og snowboardkonkurrencen.

Derfor har der indtil nu været en del uvished, om X Games i 2017 i Norge ville blive en realitet på grund af pengemangel. Nu skulle det dog ligge fast, at X Games har skaffet penge nok til at afholde konkurrencen ved hjælp af en række sponsorater – dog bliver det denne gang afholdt på skisportsstedet Hafjell, oplyser X Games i en pressemeddelelse.

- Vores mål er, at vi skal lave det bedste skisportsarrangement i Europa, og vi glæder os helt enormt til at komme i gang med opgaven, siger Henning Andersen, der er projektleder på hele begivenheden.

Uheldigvis bliver programmet ret indskrænket i forhold til konkurrencen i Oslo, da der hverken er skate eller halfpipe med i den norske udgave. Til gengæld har man heldigvis denne gang fundet plads til slopestyle, som ikke var en del af programmet i Oslo.

Datoerne er fastlagt til at være fra den 8. til 11. marts og på grund af placeringen i Norge, vil alle i Europa kunne følge begivenheden i den bedste sendetid. Som altid vil DR3 sende alt fra X Games, og på dr.dk og på DR Ekstremsports facebookside kan du holde dig opdateret med sendeplaner og endelige deltagerlister.

Facebook
Twitter