VIDEO Flyvende X Games-vinder kan lugte tre på stribe

Guldvante Max Parrot skal op mod Ståle, Mark, Yuki ved Air + Style i aften.

Han vandt sæsonens første udgave af snowboardkonkurrencen Air + Style i Beijing for to måneder siden. I sidste uge tog han så også guldet ved Big Air-konkurrencen i X Games.

Så der er ikke noget at sige til, hvis canadiske Max Parrot kommer til Innsbruck i aften med masser af luft under brættet.

Canadieren er én af fire storfavoritter til at tage guldet, når verdens bedste snowboardere i aften kaster sig ud fra det 42 meter høje snowboardhop i Østrigs skijuvel, Innsbruck.

Dem tager vi et kig på her:

Max Parrot, 21 år, Canada

Har så småt overhalet landsmanden Mark McMorris i duellen om at være Canadas bedste på de store snowboardhop, mens McMorris dog stadig er langt foran på SlopeStylen.

Parrot kommer til Air + Style med to sejre i de sidste to måneder, men mon ikke han skal sætte en Triple Cork 1620 denne gang for at være sikker på at tage tre på stribe.

Got in Innsbruck!! Definitely can't wait to be jumping again!! 󾌳

Opslået af Max Parrot på 3. februar 2016

Mark McMorris, 22 år, Canada

Canadas store snowboardhelt med 230.000 fans på Facebook har haltet lidt i X Games’ Big Air og Air + Style-konkurrencerne her på det sidste. Hvis man da kan kalde en andenplads i sidste uges Big Air-konkurrence for at halte bagefter.

Ved Air + Style i Beijing satte han præcis de samme hop som vinderen, Max Parrot, men de også der en smule dårligere eksekveret. Man må dog aldrig afskrive McMorris. Han er stadigvæk en af de helt store favoritter i denne konkurrence.

Ståle Sandbech, 22 år, Norge

Den forsvarende vinder af Air + Style-serien fik en svag start i Beijing, da han endte som nummer fem. Nordmanden har dog en evne til at få alle sine bestræbelser til at ende i medaljer på en eller anden måde. Hvad end det er i SlopeStyle, Halfpipen eller Big Air, så er nordmanden sublim.

Første mand på rampen: Ståle Sandbech med en Backside Tripple Cork 1440 Indy.#DR3X

Opslået af DR Ekstremsport på 5. december 2015

Yuki Kadono, 19 år, Japan

Den yngste mand i favoritfeltet, men langtfra urutineret. Ved sidste uges X Games i Aspen knækkede den 19-årige japaner sit snowboard i starten af Big Air-konkurrencen og måtte bruge dyrebare minutter på at fikse problemet. Han fik derfor kun yderst kort tid til at sætte et hop, der kunne sende ham ind i medaljerne.

En svær opgave for selv bundrutinerede snowboardere, men ikke for Kadono. Han klarede skærene i det sidste hop og fik bronze bag Max Parrot og Mark McMorris.

Du kan følge Max, Mark, Ståle og Yuki i aften fra klokken 19.30 i Air + Style-finalen på DR3.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve