VIDEO Parrot gav den MAX gas og snuppede sejren i Los Angeles

Den stensikre canadier vandt for anden gang i træk, mens det unge norske supertalent Markus Kleveland løb med den samlede titel.

Den stilrene franskcanadier Max Parrot beviste i dag endnu engang, at han kan levere på aller højeste hylde, uanset på hvilken side af Atlanten det foregår.

Mandag morgen lykkedes det ham nemlig at vinde sin anden Air+Style-konkurrence i træk, da han med en samlet score på 178.66 sikrede sig sejren i Los Angeles.

Parrot lagde hårdt ud som den atlet på rampen med en score på 90, og herfra var der ikke nogen der kunne true ham.

Konkurrencen i Los Angeles var den sidste ud af Air+Styles tre destinationer, men selvom Parrot dermed har vundet to ud af tre mulige, så kunne han ikke tage titlen som samlet vinder af denne Air+Style-sæson med hjem.

Kleveland vinder samlet

Helt så godt gik det ikke for en af fremtidens helt store stjerner, nordmanden Markus Kleveland. Efter et kikset første forsøg var der maksimalt pres på ham på de to sidste. På trods af sine kun 17 år knækkede han dog ikke under presset og sluttede på en acceptabel tredjeplads.

Selvom sejren nok ville have været en dejlig tilføjelse til nordmandens CV, som også indebærer en guldmedalje fra årets X Games, så går det nok.

For tredjepladsen ved dette event var nemlig nok til, at han løb med den samlede sejr i denne Air+Style serie.

Dermed kan han føje endnu en skalp, og en flot 'championsship ring', til sin samling - en samling som nok ikke bliver mindre i de næste år.

Andenpladsen gik meget overraskende til den upåagtede belgier Seppe Smits, mens forhåndsfavoritten Mark McMorris måtte nøjes med en syvendeplads.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve