VIDEO Amerikaner besejrer mystisk sygdom og tager guld i vild ski-finale

Torin Yater-Wallace overraskede alt og alle med X Games-guld bare tre måneder efter at have kæmpet sig igennem en livsfarlig infektion

Da amerikanske Torin Yater-Wallace d. 20. november sidste år vågnede på en hospitalsseng i Salt Lake City, var der ingen, der troede, at den 20-årige freestyle skier bare tre måneder senere ville tage guld ved X Games i Oslo.

Faktisk var folkene omkring sygesengen mere i tvivl om Yater-Wallace rent faktisk ville overleve efter at have pådraget sig en mystisk streptokok-infektion.

Lægerne var nødt til medicinsk at lamme den unge mand for at undgå, at hans muskler brugte for meget ilt. Ellers kunne han dø.

Men det gjorde Torin Yater-Wallace som bekendt ikke. Tværtimod.

Han kæmpede sig igennem infektionen, forlod sygesengen og begyndte at køre på ski i starten af det nye år.

Og søndag aften tog amerikaneren så guld ved den sidste X Games-finale i Oslo for de mandlige skiers i Superpipen.

Med et vanvittigt gennemløb leverede han nemlig det, som ingen turde tro på for tre måneder siden. Nemlig en guldmedalje og en fantastisk score på hele 95.00 point.

- Det føles fantastisk. Jeg har haft et ret hårdt år med nogle medicinske ting tidligere. Så at få min syvende X Games-guldmedalje er pragtfuldt, siger Torin Yater-Wallace til DR Sportens udsendte reporter, Peter Falktoft i interviewet, som du kan se i videoen herover.

I can not put into words how happy I am on getting my 3rd @xgames gold tonight in Oslo. After what has been one of the...

Opslået af Torin Yater-Wallace på 28. februar 2016

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve