VIDEO Snowboardkongen og hans nye dronning smadrer US Open

Superstjernen Shaun White og den 15-årige Chloe Kim satte sig tungt på herrernes og kvindernes Halfpipe-finaler i stjernebesat event.

Shaun White og Chloe Kim var ustoppelige lørdag aften. (Foto: SCANPIX)

Han har siddet på tronen i mere end et årti. Hun har først for nylig sikret sig kronen.

Den amerikanske superduo Shaun White og Chloe Kim er de ubestridte stjerner i snowboardernes halfpipe-disciplin for tiden.

Det satte de en tyk streg under i et stjernebesat US Open lørdag aften.

Shaun White er med i US Open, og han er stadig fuldstændig vanvittig... Wauw!

Opslået af DR Ekstremsport på 5. marts 2016

I sit allerførste gennemløb leverede 29-årige Shaun White en serie vanvittige tricks og blev tildelt hele 95.62 point fra dommerne ud af mulige 100 og så var den konkurrence ligesom overstået.

Den amerikanske snowboarder beviste dermed, at han stadig er på toppen af sin karriere, selvom uenigheder med arrangøren medførte, at han ikke deltog ved sæsonens helt store højdepunkter, X Games i Aspen og Oslo.

Det gjorde det 15-årige vidunderbarn Chloe Kim til gengæld. Hun tog X Games-guld i halfpipen i både Aspen og Oslo.

Chloe Kim is redefining what it means to go big in women’s snowboarding. Check out her winning run from #BurtonUSOpen halfpipe finals. Congrats on your first USO title, Chloe.

Opslået af Burton Snowboards på 5. marts 2016

Og det gjorde hun også lørdag aften, da hun satte alle konkurrenterne til vægs med dette glimrende gennemløb, der dog var langt fra hendes bedste indsatser i X Games-finalerne.

Dommerne belønnede hende med 89.37 point, og det var mere end rigeligt til at tage guldet i en finale, hvor de andre favoritter skuffede fælt.

Og selvom DR3 ikke havde rettighederne til at vise US Open, så stoppede det ikke Twitter-brugerne fra at holde gang i samtalen på #dr3x.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve