Emil Vind vandt i DR Managerspillet

18-årige Emil Vind sluttede egentlig på andenpladsen efter gruppespillet i DR Sportens VM Managerspil. Men han vandt alligevel præmien - to billetter til VM-semifinalen - læs om vinderen her.

18-årige Emil Vind har vundet to billetter til semifinalen i Dortmund

DR Sportens VM Managerspil er ligesom VM-slutrunden gået ind i sin afgørende fase.

Men der var en ganske fin præmie på spil til den manager, der var bedst efter gruppespillet i turneringen: To billetter til VM-semifinalen den 4. juli i Dortmund.

Vinderen af den præmie burde være Casper Helweg Christiansen, der med sit hold Fallrückzieher sluttede på førstepladsen efter de sidste gruppekampe fredag den 23. juni.

Men Casper Helweg Christiansen er 'uheldigvis' for ham ansat på DR Sporten, og ansatte i DR kan ikke vinde præmier i de spil, vi selv lancerer.

Derfor er vinderen af de to billetter Emil Vind, der førte sit hold 'Berthelsen' frem til andenpladsen blandt de 85.000 deltagere i spillet.

En overrasket vinder

At Emil Vind løber med præmien kom noget bag på ham, da DR Sporten fik fat på ham tirsdag formiddag.

- Hvad? Nej, hvor sindssygt. Det er helt utroligt. Hvordan kan det lade sig gøre, lød hans reaktion.

18-årige Emil Vind havde ellers konstateret, at han ikke kunne hente Fallrückzieher-holdet, da han begik en fejl før Brasiliens kamp mod Japan.

- Da Brasilien stillede med reserverne, havde jeg Roberto Carlos. Jeg regnede ikke med, at han blev sparet, da han jo ikke havde nogen advarsel. Men det blev han. Og derfor gav han 12 minuspoint. Jeg skulle have taget Lucio i stedet. Det havde givet mig de nødvendige 50 point. Og så havde det været mig, der havde vundet billetterme, fortæller Emil Vind.

Han sluttede præcis 40 point efter Casper Helweg Christiansen. Så hvis han havde haft Lucio på banen, havde det været nok til en førsteplads.

En god studentergave

Nu lykkedes det så alligevel for Emil Vind at vinde billetterne - og dermed har han skaffet sig selv en udmærket studentergave. Den 18-årige fynbo er nemlig lige blevet færdig med 3G.

- Jeg kunne nok ikke få en meget bedre gave. Jeg har virkelig drømt om at komme derned, men de er lidt pebrede, de der billetter, siger Emil Vind, der har haft stor gavn af læseferien:

- Jeg har jo haft læseferie, så det meste af tiden har jeg brugt på managerspil - og så på at læse. Jeg kunne måske godt have læst lidt mere, men jeg synes, at jeg har fået det adskilt meget godt... selv om jeg har brugt meget tid på DR Manager, siger Emil Vind.

Handler på studenterturen

Han har dog haft lidt problemer med at få eksamensperioden og ikke mindst den efterfølgende tur rundt til klassekammeraternes forældre med at passe ind i jobbet som VM Manager.

- Der har været nogle gange, hvor jeg virkelig har haft problemer. I onsdags kom jeg hjem fra min sidste eksamen klokken halv fire. Og så skulle jeg lige se holdopstillinger, før jeg kunne skifte ud. Jeg nåede at handle klokken 15:55 (handlen lukker klokken 16), så det lykkedes lige. Og her de sidste dage, hvor vi har kørt rundt med lastvogn, har jeg lige været inde og låne computeren ved nogle af stoppene. Jeg har holdt mig lidt tilbage med at drikke øl, indtil jeg havde ordnet mit managerhold, siger Emil Vind.

Han var altså heldig at vinde billetterne på 'et afbud' og mener da også selv, at held spiller lidt ind på hans managerhold.

- Jeg har nok været lidt heldig med at ramme målscorerne. Jeg har taget mine favorithold og valgt at satse lidt på valget af anfører. Så det har nok været held kombineret med lidt dygtighed, siger Emil Vind.

Han kan se frem til at skulle nyde opgøret i Dortmund den 4. juli, hvor vinderen af de to opgør Tyskland/Argentina og Italien/Ukraine mødes.

I DR Managerspillet er der stadig spænding om, hvem der slutter i toppen af spillet, når finalen er spillet den 9. juli. Se den aktuelle stilling her.

Bemærk:

I forbindelse med kåringen af vinderen af 'gruppespils-præmien' var der to hold, der sluttede á point på andenpladsen. Foruden Emil Vinds Berthelsen-hold sluttede også holdet 'Sådan!!!' af med 8411 point. Derfor skulle der trækkes lod blandt de to. Men vi har senere fundet ud af, at manageren bag holdet 'Sådan!!!' havde oprettet flere hold. Og ifølge VM Managers regler må hver person kun oprette et hold. Derfor kunne 'Sådan!!!'-holdet ikke vinde en præmie.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:546a3f0ba11f9d18e0e847cb

FacebookTwitter