Europamester overvejer fremtiden

Bokseren Vinni Skovgaards planlagte EM-titelforsvar i Frankrig faldt på gulvet. Nu overvejer europamesteren i letweltervægt, om hun kan fortsætte karrieren.

Vinni Skovgaard har taget boksekarrieren op til revision. (Foto: Lars Møller- Scanpix)

Den professionelle bokser Vinni Skovgaard har ikke været i ringen, siden hun i juni sidste år blev europamester i letweltervægt i Brøndby-Hallen.

Efter planen skulle den 28-årige bokser have forsvaret titlen på udebane mod franskmanden Myriam Lamare i januar eller februar, men kampen faldt på gulvet.

Den manglende ringaktivitet har fået Vinni Skovgaard til at overveje sin karriere.

 - Fremtiden ser ikke så lys ud. Lige nu står det fuldstændig stille, så min egen fremtid er ikke for god lige nu. Så det er klart noget, jeg tænker over, siger Vinni Skovgaard til Ritzaus Bureau.

Letweltervægteren, der fik debut som professionel i 2007 og har vundet sine foreløbige syv kampe, optrådte kun to gange i 2008. Ved siden af boksningen arbejder hun i en fitness.dk i København og som kranio-sakral terapeut, men boksningen tager så lang tid, at økonomien ikke har let ved at hænge sammen. Derfor kan et karrierestop lure.

 - Hvis jeg selv kan bestemme, så er jeg ikke færdig endnu, for jeg føler, at jeg ikke har fået opfyldt mine ambitioner. Men jeg skal også have økonomien til at hænge sammen, og så kan de ydre omstændigheder gøre, at jeg bliver nødt til at stoppe, siger Vinni Skovgaard.

Facebook
Twitter